Blog

XLBox Nederland

Dit garagepark doet het heel anders

Groot zijn ze (nog) niet, maar wel anders! XLBox Nederland heeft het bestaande garagepark concept naar een ander niveau getild en een slimme manier bedacht om garageboxen nóg aantrekkelijker te maken voor ZZP-ers dan ze al zijn. Hoe? Dat lees je in dit artikel.
Lees verder
garagepark ervaringen

Ontdek welk garagepark bij jou past!

Een garagepark beginnen is een goed verdienmodel want de afgelopen jaren zijn er behoorlijk wat garageparken bijgekomen. Als je een beetje Googelt kom je er zo een stuk of 9 tegen. Goed om er eens een aantal onder de loep te nemen zodat je een idee krijgt van de verschillen en kunt beslissen welk garagepark bij jou past.
Lees verder
financiële vrijheid

In 1,5 jaar financieel vrij

Iedere reis start met een doel, een visie en een brandend verlangen. Zo begon het ook voor Janneke van de Brink. Van burn-out naar financieel vrij in 1,5 jaar en 3 ton rijker. Hoe deed ze dat?
Lees verder
vakantiewoning verhuren

Passief inkomen uit een vakantiewoning?

Het is Nikki Koppendraaijer met de paplepel ingegoten: een vakantiewoning verhuren die in je achtertuin staat. In Egmond aan Zee is dat heel gewoon. Zijn ouders deden het al zolang Nikki zich dat kan herinneren. Van het extra geld deden ze als gezin leuke dingen. Nu heeft Nikki zelf een vakantiewoning waar hij 25.000 euro netto per jaar mee verdient.
Lees verder
Een compleet garagepark kopen

Hoe je een compleet garagepark kunt kopen

In Amerika zijn storage units kopen en verhuren als belegging heel normaal. In dit blog ontdek je hoe Nick uit Pennsylvania een bizar hoge 39% cash on cash return heeft op een compleet garagepark dat hij heeft gekocht met een gedeeltelijke lening.
Lees verder
Garagebox supersimpel verhuren zonder btw

Supersimpel een garagebox verhuren zonder BTW

André kocht 15 jaar geleden zijn eerste garagebox. Inmiddels heeft hij 16 garageboxen waar hij een passief inkomen uithaalt waar hij van kan leven. Hij begon met 5,3% rendement op zijn eerste garagebox, inmiddels is dit opgelopen tot 10% rendement. Hij doet dit supersimpel, namelijk zonder BTW. Hoe dit kan? Ik vroeg het hem!
Lees verder
starten met garageboxen

Starten met garageboxen

Wouter is al op jonge leeftijd gestart met het investeren in garageboxen. Een slimme keuze als je het hem vraagt, maar hoe begin je al zo jong en waar liep hij tegenaan? Op al deze vragen geeft hij antwoord!
Lees verder
garagepark ervaringen

Garageboxen kopen in de huidige markt

Samen met Pim van de Vlist ben ik in gesprek gegaan over garageboxen kopen in de huidige markt. Pim werkt in het onroerend goed als vastgoedmanager. Lees hier het interview.
Lees verder
investeren in garageboxen

Investeren in garageboxen

Er is momenteel een trend gaande waarbij we zien dat er steeds meer zzp’ers bijkomen in Nederland. Het investeren in garageboxen wordt daarom een steeds slimmere keuze. Wat deze trend dan te maken heeft met garageboxen? Heel veel!
Lees verder

Categorieën

Scroll naar top